Albums

April 1945. Een mysterieus geheim wapen wordt door een speciale eenheid van het Duitse leger uit Polen weggevoerd (naar een onbekende bestemming)

In 1953 opereren Buck Danny en zijn vrienden vanuit een marinebasis in de Verenigde Staten. Hun missie: het op punt stellen van het eerste supersonische watervliegtuig ter wereld, de ‘Sea Dart’.

Sabres boven Korea

Buck en zijn vrienden zijn op de luchtmachtbasis Edwards de testvluchten met de allernieuwste Sabre, de type E, aan het afronden. Ze worden naar Korea gestuurd om na te gaan wat het toestel in gevechtssituaties in zijn mars heeft wanneer het geconfronteerd wordt met de gevreesde Mig 15-toestellen.

Maar Stalin, die door zijn spionnen op de hoogte werd gebracht van de verbeteringen aan de Sabre, is niet van plan zijn overmacht in het luchtruim zomaar op te geven. In het grootste geheim stuurt hij een eskader van zijn beste piloten om de Amerikanen het vuur aan de schenen te leggen.Buck Danny - De Jappen vallen aan

Het verhaal begint in New York op 21 juli 1941, waar een pas afgestudeerde Buck werk zoekt. Hij komt uiteindelijk terecht in Pearl Harbor. Daar is hij getuige van de aanval door de Japanse marine. Na de aanval te hebben overleefd, treedt Buck in dienst van de Amerikaanse marine. Hij neemt deel aan tal van verkennings- en aanvalsmissies tijdens de Slag in de Koraalzee.

De geheimen van de Midway - Buck Danny

Het verhaal begint op 8 mei 1942 op het vliegdekschip Yorktown. Na de deelname aan de slag om de Koraalzee, moeten Buck en zijn maten naar Midway. Daar wordt het volgende grote offensief van de Japanners verwacht. Tijdens een verkenningsvlucht wordt Danny neergeschoten door een Japanse patrouille. Hij weet deze aanval te overleven.

Buck Danny wordt uit verlof teruggeroepen om het "Vliegende Tijgers" eskader in China te gaan leiden. Op weg ontmoet, de gepromoveerde Danny voor het eerst Sonny Tuckson en Jerry Tumbler. Onder de piloten is er echter ook een Japanse spion aanwezig, deze probeert op allerlei manieren de operaties van de "Vliegende Tijgers" te verstoren.

De nacht van de slang


Sabotage in Texas


Buck Danny Mysterie in antartica

Mysterie in Antartica

Wat is er aan de hand op het Riiser-Larsen-schiereiland? Op Antarctica zijn onbekende jachtvliegtuigen gesignaleerd. Dat is vreemd, want dit internationaal gebied is al geruime tijd gedemilitariseerde zone.